2010. szeptember 16., csütörtök

Az iskolám I.

Ahogy már korábban is megírtam, az Orosz Kultúrális Központba járok arabot tanulni. Tegnap volt az első alkalom, ezentúl pedig heti kétszer fogok járni szerdán és vasárnap 16:30-18:30ig. A csoportom létszáma nem túl nagy, mindössze 3 fő velem együtt: egy orosz idősebb nővel ( természetesen Natasa a neve, mi is lehetne más!?!) és egy ukrán nagyobb darab lánnyal (Lina).

Az egyetlen problémám az, hogy ez egy kezdő csoport, tehát amivel kezdtünk ( arab ABC) azt én már tudom. Viszont annyit meg még nem tudok, hogy a haladó csoportban legyek. A kettő között meg nincs semmi.

A tanfolyammal kapcsolatban reméltem, hogy többen leszünk és majd lehet kapcsolatot építeni meg valami jó kis társaságot kialakítani, akikkel lehet menni ide-oda. Ez a tervem egyelőre úgy tűnik nem fog megvalósulni, legalábbis ami a tanfolyamos társakat illeti. Azonban megismerkedtem a Jezsuita Központba dolgozó sráccal (Mego), aki már bejárta Európát, németül és angolul is beszél. Vele egyből össze is beszéltünk, hogy tartjuk a kapcsolatot és belevisz az alexandriai popéletbe! Kiváncsian várom mi lesz belőle....

4 megjegyzés:

  1. Szia Laci!

    Sajnos ki kellett törölnöm stílustalan megjegyzésed! ;)

    Természetesen részletes beszámolót fogok írni az esetleges buli minden fontosabb momentumáról.

    VálaszTörlés
  2. P.S.: Inkább menj és hallgasd meg a Ki a góré? című Kerozin számot! :D

    VálaszTörlés
  3. Legalább Lina sem fog hiányozni :)
    Van ott olyan, hogy poppélet? És mit isznak? Mert azt nem lehet ugye?

    VálaszTörlés
  4. Erről a témáról majd írok külön egy bejegyzést.

    VálaszTörlés