2011. február 2., szerda

A tüntetői csoportok

Amikor ezt a videót készítettem még nem értettem, hogy mi a gondja egymással a tüntetőknek. Azt csak az otthoni hiradásokból tudtam meg, hogy nem teljesen egységes az itt élő emberek fellépése, vannak kormánypárti és kormányellenes tüntetők is.




"Szemtanúk szerint Mubarak beszéde után a kormányellenes tüntetők csaptak össze az elnököt támogató demonstrálókkal, akik a "Reform, reform, veled vagyunk!" jelszavakat skandálták. Az al-Dzsazíra úgy tudja, hogy a katonák a levegőbe lőttek, így vették elejét a komolyabb összetűzéseknek."


"Szúró fegyverekkel érkező emberek támadták meg a kormányellenes tüntetőket Port Saidban, miután a hadsereg visszahúzódott az utcákról." (al-Dzsazíra)

"A hadsereg megfékezte a további összecsapásokat a tüntetők és az ellentüntetők között Alexandria központjában, de még mindig feszült a légkör, jelentette a BBC tudósítója. Az al-Dzsazíra felvételein köveket dobáló embereket mutattak, akik azonban elszaladtak, amikor a katonák a levegőbe lőttek és egy tank is megindult feléjük."

4 megjegyzés:

  1. Tita, reklámozhatom a blogodat? Kérlek, hogy itt válaszolj.
    gcs

    VálaszTörlés
  2. Végre tudom ki az a RefisPóbablog! :)Természetesen, semmi akadálya! Teljesen nyilváos a dolog.

    VálaszTörlés
  3. http://papairefi.blog.hu/2011/02/02/interju_a_2004_ben_vegzett_takacs_tivadarral

    Nagyjából napi 100-200 potenciális olvasót jelent és 1500 jelenlegi és volt refishez eljut a híred.

    VálaszTörlés
  4. Ennek nagyon örülök! Köszönöm szépen és megtiszteltetsének veszem. Azért remélem a hírem nem csak emiatt jut el hozzájuk, hanem az volt osztályom hagyatéka miatt is! :)

    Ha minden jól megy a következő Szalagavatókor néhányan ellátogatunk majd az "alma mater"-ba. Remélem akkor a személyes találkozásra is lesz lehetőség!

    VálaszTörlés