2011. február 7., hétfő

Suzy születésnapja

Most, hogy talán az élet kezd visszatérni a rendes kerékvágásba, itt az ideje, hogy az elmúlt hetek szomorú eseményei után másról is szó essen, mint a tüntetések. Már majdnem két hete ünenpeltük Suzy - Mahír felesége - születésnapját, de inkább kivártam a bejegyzés megírásával.

A család jó része összegyűlt, de azért nem kerítettek akkora feneket a dolognak, mint amikor valamelyik gyereknek van születésnapja. Ezt meg is értem: míg egy gyermeknél öröm, ahogy nő és érett nővé vagy férfivá cseperedik, addig egy bizonyos kor után inkább már csak arra gondol az ember ilyen alkalmakkor, hogy milyen gyorsan szaladnak az évek.

Természetesen a külcsinről nem feledkeztek meg, volt zene, éneklés, lufik és az elmaradhatatlan torta. A tortából egyébként mindig én kapom az első és legnagyobb szeletet és csak utána jön az ünnepelt. Ez azért érdekes számomra, mert az idő múlásával, - és ahogy egyre többet tudok velük kommnikálni -, egyre közelebb kerülünk egymáshoz, de a vendég státuszom és az ezzel kapcsolatos "kiváltáságok" máig megmaradtak.

A torta.......
.... és az ünnepelt a férjével










Természetesen a legjobban a gyerekek élvezték az alkalmat, akik túlságosan is szeretik fényképeztetni magukat.
Suzy fiú gyermeke...

...lány gyermeke.....












...és "fogadott gyermeke" (nem a bajszos!) :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése