2010. augusztus 30., hétfő

Ez a hétfői nap is gyorsan eltelt. Sajnos nem sikerült bemenni az Orosz Központba, mert a Jak valami miatt nem ért rá. Holnap de. 10órára beszéltük meg az új időpontot, remélem már nem fog közbejönni semmi.
Az első napokban meggyűlt a bajom a csótányokkal, mert előszeretettel jöttek be a fürdőszobámba egy a falon lévő kis lyukon keresztül, de úgy tűnik tanulékonyak és rájöttek, hogy ott csak a halál vár rájuk, mert ma már nem próbálkoztak tovább. Mindenestre be kell majd szerezzek valami Kemotox-szerűséget csótányok ellen, hogy ne a cipőmmel kelljen agyoncsapkodni őket, ha a jövőben esetleg még próbálkoznánk.... :)

Ma este átjött hozzám Raúf, Adél nővérének a férje, és 10perc alatt sikerült is megbeszélnünk, hogy nincs szükségem semmire, minden rendben. Sőt még azt is el tudtam mondani neki arabul, hogy "Jak és én megyünk holnap", de azt már nem, hogy hova. :D

Amúgy a gyerekek megint meccset játszanak az ablakom alatt. Remélem ezúttal korábban befejezik, mint eddig, mert a hajnali 4kor kezdődő imáig (ami kirobbanó erővel szól az utcai hangszórókból) még aludni szeretnék egy kicsit.

Na, ma éjszakára is jutott egy nagyon jó dolog, éppen az előbb jött át MSN-en! Réka talált nekem egy nagyon is használhatónak tűnő arab nyelvtan könyvet angolul. Ezúton is nagy-nagy köszönet érte Neki! :)

2 megjegyzés: