2010. szeptember 2., csütörtök

Alvási előkészületek

Az otthon megszokottól eltérően itt nem úgy működik az alvás, hogy csak bedől az ember az ágyba és már húzza is a lóbőrt. Ehhez itt komoly előkészületek szükségesek!

Mielőtt az ember lefeküdne aludni, elindul az esti tornának is beillő csótányvadászatra. Ha nem találok egyet sem az elég gyanús és akkor komolyabban be kell nézni mindenhova. Azonban mindig szokott lenni pár darab, amelyik megpróbál  szoba egyik részéből eljutni a másikba és nem is hinnétek milyen gyorsak: 1métert simán megtesznek 1mp alatt. Miután meggyőződöm róla, hogy nincs több a lakásban telefújom a fürdőszobát kemotoxxal, mert ott jönnek be és a fürdőszobaajtó és a padló közé egy rongyot gyűrök (nincs küszöb!), hogyha valamelyik mégse pusztulna el a "gázkamrában" akkor se tudjon kijönni.

Ezután következik a dupla biztosíték, a hálószobaajtó és a padló közötti rést is elbarikádozom és mégegyszer utoljára szétnézek a szobába. Aztán már csak le kell tenni a kemotoxot az ágyam melletti asztalkára és nyugodtan álomba lehet szenderülni.

A tegnapi este vesztesei tornasorban, ahogy békésen a hátukon alszanak

1 megjegyzés: